Culinair Portugees diner
 

Culinaire vakanties in Portugal

Geniet van de eerlijke keuken en de vele streekgebonden gerechten tijdens een vakantie in Portugal. Zowel voor vis- als vleesliefhebbers valt er veel te proeven en te ontdekken. Een glas nog onbekende, maar prachtige Portugese wijn maakt het culinaire avontuur helemaal compleet.

Gastronomische reizen Portugal

Culinair plekje in Portugal - Eliza was hereDe culinaire logeeradresjes van Eliza was here
Op zoek naar een plekje waar je urenlang kunt tafelen en genieten van typische streekgerechten? Check dan de culinaire adresjes van Eliza was here. Eliza selecteert haar accommodaties ook op schitterende ligging, couleur locale, kleinschaligheid en geen massatoerisme. Heerlijk authentiek genieten dus! Je boekt incl. vlucht en huurauto

Culinaire reis Noord-PortugalCulinaire reis Noord-Portugal (Quinta dos Moinhos)
Ontdek gastronomisch Noord Portugal. Het Portugal van groene heuvels en rivierdalen, maar ook van portwijn, sardinhas, bacalhau, en frango piri-piri. Tijdens deze vakantieweek op Quinta dos Moinhos krijg je ondermeer twee kooklessen, je bezoek een boerenmarkt en geniet van een traditionele Portugese maaltijd, uiteraard mét wijn-/portproeverij.

Diner in een Portugese PousadaGeniet van streekgerechten in de Portugese pousadas
Tijdens een verblijf in een van de charmante pousadas (luxe hotels), kunt u in het restaurant genieten van typisch Portugese gerechten. Hierbij is er veel aandacht voor traditionele streekgerechten, al dan niet met een moderne 'twist'. Drink daarbij een prachtige Portugese wijn, en vergeet ook zeker niet te proeven van de heerlijke desserts.


TIP: voor nog meer culinair genieten, kijk ook eens bij de wijnreizen