• Wijnkelders en wijngaard in Portugal
Op de hoogte blijven van alle acties & vakantienieuwtjes? Meld je aan:
Voornaam
Achternaam
           E-mail

Wijnreizen Portugal

Portugal kent veel inheemse druivenrassen. Dat maakt de Portugese wijnen bijzonder en authentiek. Ontdek de vele smaken en variaties tijdens een wijnreis of verblijf op een wijnboerderij.

Wijnvakanties Portugal

Douro-vallei & Porto (TravelBird)
Korte fly drive (5 of 6 dagen) waarin je reis begint met een bezoek aan de prachtige Douro-vallei. Genieten van het uitzicht en natuurlijk wijn proeven. Daarna is het tijd voor bruisend Porto: cultuur en wijnhuizen.

Porto wijnreisFly-drive door de wijngebieden van Noord-Portugal (Flextravel)
Deze rondreis voert je mee door twee noordelijke wijngebieden van Portugal: de Vinho Verde en het Douro-gebied. Tijdens de reis rijd je door prachtige landschappen. Je overnacht in Solares, typisch Portugese landhuizen, en in een hotel in Porto.

Wijnwandelvakantie Noord-Portugal, FlextravelWijn-wandelvakantie Douro (fly-drive Flextravel)
Wijn- en wandelvakantie in Noord-Portugal (Douro-gebied). Tijdens je verblijf leert je alles over port en Dourowijnen. Het diner heeft elke avond een ander wijnarrangement.

Porto: 4-daagse wijn en port reis (Touch the world)
All-in reis, inclusief retourvlucht, 3 overnachtingen o.b.v. volpension. Alle drank. Proeverijen, boottrip. Privé-transfers en begeleiding.

Wijnarrangementen Portugal

Wijnhuis PortoPort, Porto... Portugal (vakantie 'bouwsteen', Riksja Travel)
Korte vakantie-'bouwsteen' (4 dagen) waarin je port gaat proeven in een wijnhuis middenin de oude binnenstad van Porto. Daarna volgt een overnachting in de Douro-vallei, waar de groene wijnterrassen schitteren aan de oevers van de rivier.

Bouwstenen van Riksja Travel (Portugal Online) zijn korte, individuele Portugal reizen, die je kunt combineren tot een unieke flydrive. Ook in de bouwsteen Walhalla voor levensgenieters breng je een bezoek aan de Douro-vallei. Er staat een bezoek aan een bodega voor je gepland mét wijnproeverij.

Laatste vakantienieuws & tips

Budget-TIP: Pousada rondreis v.a. € 495
Vroegboeken zomervakantie 2018
Special: de leukste vakanties met kinderen
Wintervakantie en Kerstreizen 2017-2018
Anders-dan-anders reisgidsen Portugal
Top 10: de mooiste plekjes van Portugal

Meer vakantienieuws & tips →

Iets nieuws te melden? Neem contact op via info@portugal-vakantie.info.

Overzicht van alle vakanties →