• Wandelen in Minho, Noord-Portugal
Op de hoogte blijven van alle acties & vakantienieuwtjes? Meld je aan:
Voornaam
Achternaam
           E-mail

Nieuw 2015: Wandelvakanties in Minho, Noord-Portugal, vanaf rustieke camping

Rustieke camping Convívio biedt wandelvakanties aan vol natuur en cultuur door het prachtige heuvellandschap van de Minho, Noord-Portugal. De arrangementen zijn te boeken vanaf februari 2015.

Gepubliceerd op: 4 november 2014

Wandelen in Noord-PortugalDruivenvelden voor de beroemde Vinho Verde, bossen, akkerland, Middeleeuwse dorpjes, kloosters, kerkjes en rotstekeningen. De nieuwe wandelvakanties van Camping Convívio zitten boordevol natuur en cultuur. In zes wandeldagen verken je vanuit de camping de prachtig authentieke streek Minho.

De wandelingen voeren over rustige binnenwegen of goed beloopbare paden. Soms volg je een routebeschrijving, andere wandelingen zijn met gids. Je wandelt zo'n 6 uur per dag.
Ook aan de inwendige mens is gedacht: de vakanties zijn inclusief volpension. Tijdens het diner krijgen de mooie Portugese wijnen veel aandacht. Verder zijn drie wijnproeverijen gepland.

Individuele wandelvakanties en groepsreizen

Individueel zijn de arrangementen het hele jaar te boeken, vanaf maart 2015, met uitzondering van de maanden juli en augustus.
Voor groepsreizen zijn de volgende data gepland: 21-28 februari 2015, 28 februari - 7 maart 2015, 28 maart - 4 april 2015, 2-9 mei 2015, 30 mei - 6 juni 2015 en 27 juni tot 4 juli 2015.
De 8-daagse reizen zijn inclusief verblijf op een 2- of 3-persoonskamer, volpension, drie wijnproeverijen, wandelroutes en lokaal vervoer. Kosten: € 400 p.p.

Bergen, zee en rivier

Camping Convívio ligt in de prachtige, bergachtige natuur van Noord-Portugal, vlakbij de rivier de Minho. De rivier vormt de grens met Galicië in Spanje. De regio Minho biedt veel afwisseling. Behalve de akkers en wijnvelden in de directe omgeving van de camping, vind je er wat verderop ook zee en stranden.
In het gebied zijn veel mogelijkheden voor outdoorsporten, zoals raften, fietsen en kayakken. Ook culturele activiteiten zoals schapen hoeden en brood maken zijn te organiseren.

Voor meer informatie, zie de website van camping Convívio.Mogelijk vind je dit ook interessant:
Wandelen in PortugalWandelvakanties Portugal
Meer wandelvakanties in Portugal: een overzicht van het aanbod.
Wijnvelden in Minho, Noord-PortugalMinho, Noord-Portugal
Meer toeristische informatie over het gebied Minho in Noord-Portugal.
Laatste vakantienieuws & tips

Budget-TIP: Pousada rondreis v.a. € 495
Vroegboeken zomervakantie 2018
Special: de leukste vakanties met kinderen
Wintervakantie en Kerstreizen 2017-2018
Anders-dan-anders reisgidsen Portugal
Top 10: de mooiste plekjes van Portugal

Meer vakantienieuws & tips →

Iets nieuws te melden? Neem contact op via info@portugal-vakantie.info.

Overzicht van alle vakanties →