• Body & Mind vakantieweek in de Algarve, Portugal
Op de hoogte blijven van alle acties & vakantienieuwtjes? Meld je aan:
Voornaam
Achternaam
           E-mail

Wandel, Yoga en op-Adem-komen vakantieweek, met gratis boek van Wim Hof

Heb je last van stress, een snelle hoge ademhaling of slapeloosheid? Wil je er even tussenuit, op adem komen en ongedwongen kunnen lachen en ontspannen? The Art of Joy in de Algarve organiseert een vakantieweek met de perfecte formule voor balansherstel in body en mind. Deelnemers krijgen nu het laatste boek van Wim Hof cadeau.

Gepubliceerd op: 7 december 2015

Yoga-, wandel- en adem vakantieweek in AlgarveDe dagen van deze vakantieweek beginnen 's morgens op het zonterras. Je leert ademhalingsoefeningen volgens de methode van Wim Hof, beter bekend als The Iceman.

Deze ademtechniek, gecombineerd met wisseldouches, is op het moment heel populair als anti-stress middel. Zelfs Hollywood-acteurs wagen zich er aan (bekijk hierover een stukje uit de uitzending van Pauw). Nog belangrijker: in het Radboud-ziekenhuis Nijmegen is wetenschappelijk bewezen dat deze methode je immuunsysteem drastisch versterkt.

Gezond eten en werken aan innerlijke rust

Na de ademhalingsoefeningen kun jij je uitleven met yoga, lichaamswerk en geleide meditaties. Alles om de innerlijke rust te bevorderen. Na deze ochtendboost¬†serveren wij een overvloedig ontbijt. Vanaf 10 uur gaan we een paar uurtjes aan de wandel, gedeeltelijk in stilte, met een thema voortvloeiend uit de ochtendoefeningen. Drie avonden zijn gevuld met een gezond 4-gangen diner. 

Charmante B&B in prachtig gebergte

B&B The Art of JoyTijdens de body & mind vakantieweek verblijf je in de charmante bed and breakfast The Art of Joy. Deze b&b ligt in het prachtige gebergte van Monchique, de "groene longen van de Algarve". Vanuit de kamers, de gemeenschappelijke ruimte, het gazon, de terrassen, de jacuzzi en het zwembad kun je urenlang genieten van een panoramisch uitzicht naar de Atlantische Oceaan. Je hoort geen vliegtuig of snelweg, alleen het ruisen van de wind. Dit is de ideale plek om te recupereren. De  wandelingen gaan door dit mooie gebergte, maar ook langs de zuid- en westkust van de Algarve.

Boek van The Iceman cadeau

Nieuw: leuk extraatje voor alle deelnemers. Als je meedoet aan de vakantieweek, krijg je het laatste boek van Wim Hof cadeau, Dat is toch een koud kunstje!

Meer informatie en data over deze Wandel, Yoga en op-Adem-komen vakantieweek vind je op de website van The Art of Joy.Dit is ook interessant:
Body & mind vakantie in PortugalWellness vakanties in Portugal
De mooiste wellnessvakanties in Portugal, zoals yoga en coaching, vind je op Bijzonder Portugal.
Wandelen in PortugalWandelvakanties Portugal
Meer wandelvakanties in Portugal: een overzicht van het aanbod.
Laatste vakantienieuws & tips

Budget-TIP: Pousada rondreis v.a. € 495
Vroegboeken zomervakantie 2018
Special: de leukste vakanties met kinderen
Wintervakantie en Kerstreizen 2017-2018
Anders-dan-anders reisgidsen Portugal
Top 10: de mooiste plekjes van Portugal

Meer vakantienieuws & tips →

Iets nieuws te melden? Neem contact op via info@portugal-vakantie.info.

Overzicht van alle vakanties →