Pousada Special, rondreis voor klein budget
 

Budgettip: de Pousada Special rondreis

Droom je van logeren in een prachtig Portugees kasteel of paleis? Maar denk je dat het onbetaalbaar is? Check dan snel de Pousada Specials van Girassol. Want je boekt al een luxe 8-daagse pousadarondreis (fly drive) vanaf slechts € 495/persoon.

Geniet van een luxe pousadarondreis voor een mooi prijsje. De 8- of 10-daagse reizen zijn inclusief vlucht, huurauto, logies en ontbijt. Buiten het hoogseizoen te boeken voor een heel scherp budget.

Pousada Special 1: flydrive rondreis door Midden-Portugal (8 dagen) »
Pousada special
Met overnachtingen in de pousadas van Queluz (nabij Lissabon en Sintra), Ourém (nabij bedevaartsplaats Fátima), Crato in de Alentejo, Vila Viçosa en Palmela.


Pousada Special 2: pousadarondreis door Midden & Zuid-Portugal (8 dagen) »
Pousada special 2
Met overnachtingen in de pousadas van Palmela (nabij Lissabon), Arraiolos (bezoek onderweg Montemor-O-Novo), Vila Viçosa (met onderweg een bezoek aan Évora), Beja en tot slot Estoi in de Algarve.


Pousada Special 2a: pousadarondreis & luxe hotel Évora (10 dagen) »
pousada rondreis 2a
Dit is dezelfde rondreis als Special 2 door Midden- & Zuid-Portugal, verlengd met 2 overnachtingen in het luxe modern-design Hotel M'Ar de Ar Aqueduto***** , midden in het historische centrum van Évora.


Pousada Special 3: rondreis door Noord-Portugal - fly drive (8 dagen) »
Pousada special Noord-Portugal
Met overnachtingen in de pousadas van Guimarães (de 'geboortestad' van Portugal), Viana do Castelo, grensstadje Valença do Minho en Amares.


Pousada Special 4: rondreis door Midden-Portugal - fly drive (8 dagen) »
Pousada flydrive 4
Met overnachtingen in de pousadas van Ourém (bezoek bedevaartsplaats Fátima), Viseu in Midden-Portugal, Estremoz en Beja in Alentejo (bezoek Évora) en tot slot Queluz nabij Lissabon.


Pousada Special 5: Spanje & Portugal (10 dagen) »
Pousadas en paradores rondreis
Met overnachtingen in de pousadas van Queluz aan de Costa de Lisboa, Ourém (bezoek Fátima) en Crato in de Alentejo. Op dag 4 t/m 6 verblijf je in Spaanse paradores in de Extremadura. Daarna staat er nog meer moois op het programma in de Alentejo en Costa de Lisboa.

 


Dit is ook interessant:
Luxe pousada, PortugalPousadas Portugal
Meer info over de beroemde, luxe pousada hotels & het aanbod pousadareizen van reisbureaus.
Solares PortugalSolares de Portugal
Overnachten in karakteristieke Portugese huizen (landhuizen, paleisjes en herenhuizen).