• Camper in Portugal
Op de hoogte blijven van alle acties & vakantienieuwtjes? Meld je aan:
Voornaam
Achternaam
           E-mail

Camperreisgids Portugal 2014 boordevol tips

Ga je met de camper op reis naar Portugal, dan mag de Camperreisgids Portugal (2014) niet ontbreken in het dashboardkastje. Het boekje staat boordevol handige tips, bezienswaardigheden en natuurlijk overnachtingsplaatsen.

Gepubliceerd op: 13 februari 2014

Camper reisgids 2014 Zo'n beetje alles wat je wilt weten als je met de camper naar Portugal gaat. Je vindt het in de nieuwe Camperreisgids Portugal (verschenen begin 2014). Auteur Rob Smits heeft zelf meer dan 20 jaar ervaring als camperaar en dat lees je terug in het boekje.

De route vanuit Nederland, die zoveel mogelijk over tolvrije wegen gaat. Bezienswaardigheden onderweg met overnachtingsplekken en tips om goedkoop te tanken. Verkeersregels in Portugal, bijzondere gewoonten in het verkeer, de werking van het Portugese tolsysteem en veel andere praktische zaken voor onderweg.

Maar vooral ook bestaat de camperreisgids uit een verzameling van bezienswaardigheden en mooie plekken in heel Portugal. Mét, waar mogelijk, een goede overnachtingsplek dichtbij voor de camperaar. De auteur vermeldt veel (gratis) camperplaatsen, met af en toe een camping als er geen camperplaats aanwezig is.

De Camperreisgids Portugal, 76 pagina's gebonden in handige ringband, is voor € 14,95 (ex. verzendkosten) te bestellen op: www.camperreisgids.nl. Heb je de gids aangeschaft, dan krijg je daarbij ook ondersteuning en updates via de website. Handig om bijvoorbeeld de GPS-coördinaten te downloaden voor je navigatiesysteem.


Dit is ook interessant:
Camper Portugal, Serra da EstrelaCamper Portugal
Met de camper naar Portugal? Handige tips met camperplaatsen, -verhuurders, -gidsen en meer.
Wegenkaart PortugalWegenkaarten & reisgidsen
Behulpzaam voor onderweg: wegenkaarten en reisgidsen Portugal.
Laatste vakantienieuws & tips

Budget-TIP: Pousada rondreis v.a. € 495
Vroegboeken zomervakantie 2018
Special: de leukste vakanties met kinderen
Wintervakantie en Kerstreizen 2017-2018
Anders-dan-anders reisgidsen Portugal
Top 10: de mooiste plekjes van Portugal

Meer vakantienieuws & tips →

Iets nieuws te melden? Neem contact op via info@portugal-vakantie.info.

Overzicht van alle vakanties →